Over Kees

Al op jonge leeftijd heeft Kees kennis gemaakt met de muziek. Hij leerde afhankelijk eerst spelen op een elektronisch orgel en ging na een aantal jaren over op piano. Zijn opleiding was klassiek georiënteerd. Na zijn MAVO opleiding deed hij toelatingsexamen voor het muzieklyceum in Alkmaar. Na een aantal jaren daar te hebben gestudeerd kreeg hij de kans om lichte muziek te studeren bij Herman Beefting aan het conservatorium in Utrecht.

Omdat nu klassiek, jazz en modern binnen zijn mogelijkheden lagen ging hij zich toeleggen op live optredens en les geven. Een aantal bands en artiesten waarmee Kees heeft gewerkt:

- Feeling(commerciële band)

- Howling Hurricane(rockband met Angela Groothuizen)

- Diverse jazz combo's

- Original SIn(rock band)

- Soulmens Party(soul en funk)

- enz.

Na ongeveer 22 jaar actief te zijn geweest op het podium is hij zichzelf gaan toeleggen op het werk achter de schermen. Hij profileerde zich als studiomuzikant en manager. Zo heeft hij o.a. alle muzikale activiteiten georganiseerd voor de grote Nederlandse vakantieparken(Center Parcs, Roompot en Landal Green) maar heeft hij ook aan de wieg gestaan bij bijv. Anouk waar hij ook geruime tijd mee heeft gewerkt.